Brupaint Genk: Specialist Epoxyvloer, Acrylvloer en Gietvloer Vloerwerken in Limburg, Vlaams-Brabant & Antwerpen

Brupaint

Epoxyvloeren

Brupaint werkt al meer dan 35 jaar aan allerhande renovaties en heeft ook ruime ervaring met het leggen van vloeren.
We leggen laminaatvloeren en soepele vloerbekledingen, maar onze specialiteiten zijn epoxyvloeren, acrylvloeren en gietvloeren.

Particulieren vinden bij ons een elegante vloer voor hun woning, professionals een onderhoudsvriendelijke vloer voor hun bedrijf aan een competitieve prijs. Voor bedrijven in de industrie kunnen we ook zuurbestendige vloeren plaatsen.

  • Soepele vloerbekleding zoals tapijt

  • Tapijttegels

  • Linoleum vloeren

  • Pvc vloeren

Brupaint

Een naadloze oplossing voor uw vloer

Brupaint in Genk (Limburg) is een specialist in naadloze vloerbedekking voor (industriële) bedrijven en woningen. Dankzij onze jarenlange ervaring met vloeren in veeleisende omstandigheden, bieden we u diverse praktische oplossingen aan:

Brupaint

Epoxyvloeren

Een epoxyvloer is een enorm sterke en onderhoudsvriendelijke vloer die zorgt voor een naadloos interieur met een groots ruimtelijk effect. Epoxyvloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht en hebben een extreem hoge belastbaarheid. Dat maakt ze zeer geschikt voor de mechanische en/of chemische belasting in een industriële omgeving. En omdat epoxyvloeren in vele kleuren mogelijk zijn, is zo’n vloer ook voor thuis een slimme oplossing!

Brupaint

Acrylaatvloeren

Een acrylaatvloer kan zwaar belast worden, is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en bestand tegen chemische stoffen en vorst. Deze flexibele vloeroplossing kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en wordt binnen een dag geplaatst, ook als het vriest!

Brupaint

Gietvloeren

Een naadloze gietvloer is een veerkrachtige en duurzame vloer die leverbaar is in talloze kleuren en een strak uiterlijk verleent aan uw woning of bedrijf. Deze slijtvaste vloer bestaat uit polyurethaan, wat hem warm en comfortabel maakt. Gietvloeren zijn daarnaast kleurecht, vloeistofdicht, hoog belastbaar en onderhoudsvriendelijk.

Vraag Brupaint om meer info over de juiste toepassing voor uw vloer!

Brupaint

Epoxyvloer Rhenus SML Genk

Brupaint

Epoxyvloer industrie

Brupaint

leveren en plaatsen epoxyvloer UCLL DiepenbeekContacteer ons

Wij zijn gevestigd in Genk en Brussel en zijn actief in Limburg, Brussel, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Heeft u interesse in een elegante, onderhoudsvriendelijke vloer, schilderwerken of coaten en ontmossen van daken? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak en een gratis offerte.